Onderweg met inspirerende voorbeelden van collectief vervoer
Header

Buurtbus Elburg verwelkomt 100.000e klant

mei 18th, 2013 | Posted by admin in buurtbus | media | regio | vrijwilligers

Een klein maar positief bericht:  in ruim 6 jaar tijd heeft de buurtbus Elburg, waarvoor Parck vorig jaar een klanttevredenheidsonderzoek heeft uitgevoerd, 100.000 reizigers vervoerd. Dit onderstreept het belang en de kracht van de lijn. Riet en Joop de Bruijn uit Delfgauw waren de gelukkigen die een bloemetje kregen. Ze werden verwelkomd door de voorzitter, wethouders en Bollo, de mascotte van Landal Greenparks het Loo waar de bus ook langs rijdt. De lokale omroep LOE was erbij en zette de onderstaande rapportage online.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.